دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر در صنعت شکلات

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته شیمی (آموزش_و_پژوهش)

پاورپوینت تخمیر در صنعت شکلات

بخشی از متن:

تخمیر

تخمیر عموما در مزرعه برداشت دانه کاکائو انجام می شود.
این مرحله به دلیل اینکه طعم های کاکائو را تولید می کند یک مرحله ضروری در تهیه شکلات و کاکائو می باشد.
تخمیر معمولا مرحله خیلی ساده است :
دانه های تازه کاکائو به مدت پنج روز در یک جعبه چوبی یا روی زمین کپه می شوند.
 

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته شیمی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 2940 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:1,178 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل